Harvard University, Science and Engineering Complex

Previous Next

project at a glance

This 500,000 square foot Science and Engineering Complex on Harvard's Allston campus houses six floors of state-of-the-art research facilities, including active learning labs, maker space, faculty labs, vivarium facilities, community space and a cafe. Three levels of parking will allow for easy student and faculty access.

Designed by Behnisch Architekten, the complex is highly sustainable and resilient, with features such as double skin façade with integrated sun-shading, reclaimed wood floors, a central open atrium, green roofs, and vibrant outdoor spaces. The facility was designed and constructed for LEED Platinum and Living Building Challenge certification.

For Services / Specializations
and Additional Key Contacts
See Office Network

*Office includes a Special
Projects Division or Interiors
Group