BBVA Compass Headquarters

Previous Next

project at a glance

The BBVA Compass Headquarters relocation project included interior build-out of six floors of a high-rise totaling 185,000 square feet, as well as a 35,000 square foot bank located in the building's lobby. The facilities include open floor plans designed to encourage collaboration and team building amongst the BBVA Compass employees. The space includes multiple large video and multimedia conference rooms, a raised-floor data center, workrooms, large training spaces, and high-density file rooms. Amenities include a large fitness center and employee cafes on each floor. The interior build-out is seeking LEED Gold certification.

For Services / Specializations
and Additional Key Contacts
See Office Network

*Office includes a Special
Projects Division or Interiors
Group