Bell Helicopter, Employee Center

Previous Next

project at a glance

The Lawrence D. Bell Employee Center is a multifunctional building serving the employees of Bell Helicopter. The facility replaces the circa 1950’s cafeteria that served the campus previously. Major components are the dining hall, food court, and company store. A main central corridor links these spaces and acts as a place of gathering. The main dining hall is multifunctional and is highlighted with double volume space, clerestory windows, and soaring columns. The hangar like quality and scale of the main dining hall creates a volume that can easily transform from dining, reception, or town hall functionality.

For Services / Specializations
and Additional Key Contacts
See Office Network

*Office includes a Special
Projects Division or Interiors
Group