New Canaan Country School - Stevens Building

Previous Next

project at a glance

This project consisted of 24,000 square feet of additions and 15,000 square feet of renovations to the upper school building. The upper level of the addition space is home to three new science labs featuring exposed roof trusses and ample views and natural light. The main level o f the addition space features a generous common area for presentations, a kitchen and recycling center as well as new classrooms and administrative offices. The lower level new space houses new art rooms. The existing building spaces were completely renovated adding new windows and daylighting technology to infuse the spaces with natural light and sight lines.  All classrooms were fitted with interactive white boards and projection systems. This project featured extensive use of low-emitting and recycled materials.

For Services / Specializations
and Additional Key Contacts
See Office Network

*Office includes a Special
Projects Division or Interiors
Group