Pembroke Harborview Ballroom

Previous Next

project at a glance

The project was a complete renovation of pre-function, and ballroom spaces, at the World Trade Center.  Renovations to ancillary spaces such as the kitchen and restrooms were also included in the project.  Features such as a specialty millwork, feature walls, custom light fixtures, and new finishes defined the space.

In addition to the project scope listed above an exterior balcony and canopy were added.  Structural work was required to support the balcony.

The project construction schedule took place over 16 weeks.  Extreme care was taken as to not disturb the tenants adjacent to the space. Turner worked closely on a daily basis with the event staff to ensure proper coordination and construction logistics of would not interfere with additional functioning event spaces.

For Services / Specializations
and Additional Key Contacts
See Office Network

*Office includes a Special
Projects Division or Interiors
Group