University of Kansas Hospital, Bell Lobby Renovation

Previous Next

project at a glance

  • Client University of Kansas Hospital
  • Architect CannonDesign  
  • Location Kansas City, KS
  • Attributes HealthcareHospitalKansas

The complete renovation of two levels of the Bell Lobby space at the University of Kansas Hospital included an expanded, modernized lobby to make it a more pleasant and comfortable environment. An information desk was added to accommodate all patient and visitor needs. A wheel chair alcove was added to conceal the transportation wheelchairs and minimize clutter. A new executive board room was also built as part of the project.

For Services / Specializations
and Additional Key Contacts
See Office Network

*Office includes a Special
Projects Division or Interiors
Group