Pepsi Center Theatre, Box Renovation

Previous Next

project at a glance

A new paradigm for the private luxury suite within the Pepsi Center, the Theatre Box renovation combines the comfort and amenities of a sports bar into a sleek and sophisticated setting.  The updated design delivers an experience that includes oversized swivel lounge seating, high end dining, and first class concierge service.

The conversion of three suites creates an expansive area for five individual seating groups and includes a large bar with private liquor storage and food service areas. The material palette, consisting of zebra wood, quartz stone, modular arts panels, accent lighting and slatted porcelain tile, provides a warm and upscale atmosphere within a semi-private setting for smaller groups of four to six patrons.  This prototype is replicated in other areas of the venue.

For Services / Specializations
and Additional Key Contacts
See Office Network

*Office includes a Special
Projects Division or Interiors
Group